2021-12-30 128 views
記得平安夜都唔凍 仲揀左熱辣辣的泰菜慶祝🥳🥳 泰國姐姐一齊過聖誕😂😂招牌檸檬燒牛肉 $129燒牛大概5成熟 見到中心仲少許生但滑口 個sauce好夠酸辣!唔記得叫佢小辣….木瓜沙律 $59泰餐必備沙律🥗 好味! 比外邊的做得普通少少 但我覺得岩岩好 唔會太鹹青咖喱雞 $755件蒜蓉包 $28平心而論 青咖喱係調得好食 但只用上雞髀肉同少量疏菜就略嫌不足🤏 然後等左一陣先到的蒜蓉包 😍 驚為天人! 新鮮烤焗出黎 好鬆軟 配咖喱食 直係停唔到落黎😆😆 佢做到蒜蓉味剛剛好 同青咖喱配合得天衣無縫 「誰都沒有搶過誰的風頭」😏泰式炒金邊粉 $58點菜時低估左他家的份量🙈 結果叫埋炒粉 合格👍🏻👍🏻飲品珍多冰 $28龍眼冰$28 👈🏻推薦!! Jeng!!埋單$408 無加收10%服務費👍🏻地方係比較細坐得唔算舒服 但食物質素及服務 都非常好❤️ 性價比高會回頭!

招牌檸檬燒牛肉 $129

木瓜沙律 $59

青咖喱雞 $75
5件蒜蓉包 $28

泰式炒金邊粉 $58
點菜時低估左他家的份量🙈 結果叫埋炒粉 合格👍🏻👍🏻

飲品
珍多冰 $28
龍眼冰$28 👈🏻推薦!! Jeng!!

埋單$408 無加收10%服務費👍🏻

會回頭!