2016-07-09 1722 views
樓底極高,深木色主調配色彩繽紛的大壁圖,而聘請了不少外籍店員,經理員工制服四正年輕醒目,服務有禮有效率,又有些外國客,像置身外國餐廳一樣。叫咗二人餐,加一後大約$300,有一個前菜、一個沙律、一個pizza或意粉,再加餐飲。後來發現其實四人餐抵好多,多$200左右有多一個前菜同多兩個main, 下次都係叫多兩個朋友先幫襯另外依家做緊優惠,逢星期二四用即日電影票尾主菜買一送一(其他分店都有),好抵!上菜比較慢,而且我哋係先上沙律再上前菜,感覺怪怪的。忌廉磨菇醬汁好濃稠,菇味濃。沙律分量都幾大,Olive味太重,個人不太喜歡。餅底夠薄,有炭香味,邊位脆中間位有少少濕。蕃茄醬多,整體辣度都幾高。可能澱粉質多,食完好飽。
磨菇芝士沾醬
沙律分量都幾大,Olive味太重,個人不太喜歡。
美式辣肉腸pizza
可能澱粉質多,食完好飽。
2016-07-08
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
磨菇芝士沾醬
美式辣肉腸pizza