聖誕節同平安夜的自助餐無四佰都唔駛旨意走人,由於朋友當中有D仲係大學生, 有D又未有工作,大家又想食個平平地但又要有質責的自助餐.所以我揀左呢間.而且係月中前每人付100訂仲有八五折,計埋加一, 每人只係270蚊有找 !!嘩..!! 聖誕節喎...自助餐喎...之前都去過佢度食自助晚餐, 都係200蚊有找,但你預左食物唔太多.一於看下相先啦 !其實凍盤, 熱盤, 甜品, 刺身, 壽司, 雪糕, 朱古力噴泉, 多款蛋糕, 西冷牛, 火雞, 果汁. 焗蠔. 長腳蟹全部都有,當然你都諗下價錢唔係太貴, 有D出一次係無.除左食物外, 派對玩意都比埋你, 有多款你揀, 而且唔夠仲任拎..忽然聖誕老人(瘦版) 出左黎, 最初佢只係同有小朋友的枱玩同影相, 我地大細路當然唔放過啦 ! 立即請佢黎影相, 唱歌, 難得佢又好好人, 又好玩, 令我地成個大細路咁 !!聖誕節- 除左可以享受美食, 亦係一個同朋友相聚的日子, 大家傾下計, 交換禮物, 影下相, 令到平時返學的考試壓力, 工作的壓力, 家庭的壓力一切全消. 加上可以稱得上價錢物美, 又有巴士車返你地去九龍灣港鐵站 !!醒你一個貼士 : 個日我
聖誕節同平安夜的自助餐無四佰都唔駛旨意走人,
由於朋友當中有D仲係大學生, 有D又未有工作,
大家又想食個平平地但又要有質責的自助餐.
所以我揀左呢間.

而且係月中前每人付100訂仲有八五折,
計埋加一, 每人只係270蚊有找 !!

嘩..!! 聖誕節喎...自助餐喎...

之前都去過佢度食自助晚餐, 都係200蚊有找,
但你預左食物唔太多.

一於看下相先啦 !

當然你都諗下價錢唔係太貴, 有D出一次係無.

醒你一個貼士 : 個日我地一班人走時, 剛巧係酒樓有人結婚, 相信酒樓包左架旅遊巴去荃灣同旺角, 我地唔知道就上左去, 上去先知車頭寫住XX聯婚. 哈..哈..我地當然唔落車啦 !!! 咪搭埋順風車回家啦 !!! 如果你地去食自助餐, 不妨看下有無呢架旅遊巴啦 !!
小蛋糕
果汁任飲...CHEER
冷盤亦好多人拎
2010-12-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)
Celebration
Christmas