2023-09-19 69 views
大家都覺得新蒲崗有好多好嘢食,平時星期六日要排隊,今日特登平日去食😎😎😎🤩牛肝菌巴馬火腿意大利飯創新之處在於牛肝菌和巴馬火腿的結合。牛肝菌的濃郁香氣與巴馬火腿的鹹香交織,使得這款意大利飯層次感豐富,口感既濃郁又獨特。🤩拔絲咕嚕肉定食拔絲咕嚕肉大大粒,好得意,咕嚕肉酸甜可口,配上拔絲的口感,美味無比。整餐定食搭配合理,有埋白飯,夠哂飽🫶🫶🫶🫶🤩凍榛子朱古力鮮奶口感滑順,榛子的香甜與朱古力的濃郁相融,再加上鮮奶的綿滑,唔會太甜,都唔錯😋😋😋黃金炸雞柳外層酥脆,內裡雞肉鮮嫩多汁,口感豐富,配上黃金醬汁,更是美味。總的來說,我下次都會再來,試埋甜品🤣🤣🤣

🤩牛肝菌巴馬火腿意大利飯

🤩拔絲咕嚕肉定食

🤩凍榛子朱古力鮮奶

總的來說,我下次都會再來,試埋甜品🤣🤣🤣