2018-11-03 160 views
平昌韓燒相信好多人都食過吧,我都食過幾次 。。。不過係好耐之前lu! 今次再試試佢嘅質素如何啦!我地今次4個人叫咗世子御膳嘅buffet set 比大君果個set 貴d d !多d 肉食😍😍我地仲叫咗傻豬任飲果個plan!有得任飲韓國酒架!提子🍇味真露!好飲呀 幾易入口!但我勸大家唔好去試士多啤梨味🍓😂⋯⋯枱上都會有前菜!未叫野食之前佢地會先幫我地上咗個拼盤先有肉有海鮮!要開動了之後我地仲叫咗好多五花肉,然後成個爐都係白色的肉但真心五花肉好好味,雖然好邪惡😈好彩佢地都有菜比我地包嘅真心好多選擇呀d肉 同我以前相比真係多咗好多唔同嘅部位,唔同味,唔好款式!而且睇得出係靚肉!有雪花架d牛另外熟食都做得唔錯架其中最最最最讚係豬肋骨!好入味又「林」另外仲有炸雞都好好味太快被人搶食所以影唔到!佢個皮係炸到鬆脆,而唔係厚粉果種!可以即食嘅仲有醬油蝦!第一次食,覺得都幾好味!因為我都幾鐘意食蝦嘅刺身,所以覺得可以呀!最後每一包一支雪條!正呀⋯⋯總括呢間真心高質韓燒放題 因為肉有好多選擇!而且熟食都做得幾好味!BTW 呢到有好多 真韓妹同真韓仔做店員!因為佢地唔識講又唔識聽中文佢地只會用英文同我地溝通

枱上都會有前菜!
未叫野食之前佢地會先幫我地上咗個拼盤先
有肉有海鮮!要開動了
之後我地仲叫咗好多五花肉,然後成個爐都係白色的肉
但真心五花肉好好味,雖然好邪惡😈
好彩佢地都有菜比我地包嘅

另外熟食都做得唔錯架

最後每一包一支雪條!正呀⋯⋯

總括呢間真心高質韓燒放題 因為肉有好多選擇!而且熟食都做得幾好味!BTW 呢到有好多 真韓妹同真韓仔做店員!因為佢地唔識講又唔識聽中文佢地只會用英文同我地溝通架炸!