2021-09-16 34 views
🤫一百蚊左右火鍋吃到飽😬前幾日有朋友問我,有冇budget1️⃣0️⃣0️⃣蚊左右嘅火鍋推介😆 佐敦呢間十二鍋咪係囉✨ 餐廳有十二個一人火鍋套餐, 火鍋➕飯/粉➕飲品=盛惠$115💰, 上菜速度極快,QR code手機落單唔使5️⃣分鐘已經上齊嘢食。🥘泡菜豚肉鍋(部隊鍋): 相對去韓國餐廳食呢個部隊鍋, 呢度嘅部隊鍋價錢相宜好多, 火鍋配料同埋豚肉片份量都非常足夠一人份量, 絕對食得飽肚😉老薑麻油雞鍋: 唔係好食得出老薑同埋麻油味, 湯底同雞件🐔味道唔錯, 食完成身暖笠笠🐽鹽酥花之丸: 同行友人好鍾意食花之丸🥢, 呢度都整得唔錯, 炸得金黃香脆, 伴上芫茜配菜, 風味更佳🤗~~~~~📍十二鍋佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場地下4&5號舖~~~~~
🤫一百蚊左右火鍋吃到飽😬

~~~~~