2022-05-19 36 views
本來唔係打算食呢一間,不過經過見到餐廳裝修好新淨,價錢又好平民就入咗去試~喺尖沙咀嚟講,尼個價錢都唔錯!🤑環境乾淨,坐得幾舒服,店員都好好態度~(1)頂級慢煮牛肉盛丼 150g $88女仔嚟講,150 g已經好夠食,佢嘅燒汁好好味,超級送飯,基本上用果汁飯都好正!🍳佢俾咗隻生蛋黃,完全沒有蛋嘅腥味🥚,同啲燒汁白飯撈埋一齊,令所有嘢都好滑!🍖講返主角牛肉,其實又唔算太嫩滑,不過佢切得夠薄,又好夠牛味,食落都唔會鞋口😋!佢亦比咗一啲乳酪配牛肉,令啲牛肉食落滑啲,呢種配搭都幾特別,我個人都幾鍾意❤️🤑$88嚟講絕對可以一試(2)海膽牡丹蝦海鮮什錦刺身丼 $148落咗單之後,超級快就上菜!🍣刺身質素全部都幾好㗎,特別係海膽,都唔會太少,過下口癮啱啱好,亦都唔會有唔新鮮嘅苦味!🐠油甘魚同吞拿魚浸味都好出,唔係凍冰冰一塊肉,而係食得出魚味,但係我就略嫌佢太細塊同埋太薄啦🥴!🦐蝦同帆立貝就正常!感覺都係好新鮮。🥚🍳生蛋黃同樣都係冇腥味,好好送飯,基本上唔落豉油都食得晒成個飯🍚我覺得一個有海膽嘅刺身飯嚟講,呢個價錢都合理嘅。(3)青瓜青蘋果沙冰🥒🍹🫣我個人就唔係幾鍾意青瓜用來做飲品嘅,而且我覺得有少少太
喺尖沙咀嚟講,尼個價錢都唔錯!🤑

環境乾淨,坐得幾舒服,店員都好好態度~

(1)頂級慢煮牛肉盛丼 150g $88
慢煮頂級牛肉盛丼

🤑$88嚟講絕對可以一試

(2)海膽牡丹蝦海鮮什錦刺身丼 $148
海膽牡丹蝦海鮮什錦刺身丼

落咗單之後,超級快就上菜!
🦐蝦同帆立貝就正常!感覺都係好新鮮。
我覺得一個有海膽嘅刺身飯嚟講,呢個價錢都合理嘅。

(3)青瓜青蘋果沙冰🥒🍹
青蘋果青瓜沙冰

🫣我個人就唔係幾鍾意青瓜用來做飲品嘅,而且我覺得有少少太甜,特別係食完餐飯,啲沙冰融得7788嘅時候就更加甜
不過同行嘅朋友就好鍾意呢杯嘢啦~所以我諗都係睇個人口味啦!
2022-05-18
$120 (Dinner)
慢煮頂級牛肉盛丼
海膽牡丹蝦海鮮什錦刺身丼