2023-12-31
🌍廿一堂 (將軍澳)今日放工去左呢間餐廳食野,餐廳好多人幫襯,排隊落單,食物種類繁多,有邊爐、丼飯、烏冬等,呢次我食左牛柳鐵板燒,味道唔錯!👍牛柳鐵板燒:鐵板熱辣辣上盤,大大嚿的牛柳粒,份量十足,食落味道濃郁而且肉質嫩滑,所配置既靈魂汁味道甜甜地好特別,加埋洋蔥一齊食好惹味。▫️雜錦蝦天婦羅丼:蝦天婦羅配上特製既柚子天婦羅汁,味道提升左。滑蛋飯亦煮得剛剛好,味道食落蛋香又滑溜,而且好大碗,天婦羅如炸得外脆內軟更佳。▫️小食配料:揀咗芝麻手羽、帆立貝漬物品。帆立貝浸得好入味,柚子味會令到好鮮味,同埋好開胃,芝麻雞翼外皮香脆。▫️菠蘿梳打:菠蘿肉打成蓉,飲落香甜可口,配上梳打好清爽好舒服的感覺。💵消費:250✨環境:7/10 🙋🏻♀️推介:6.9/10📍將軍澳唐賢街19號天晉匯二期地下G08號
👍牛柳鐵板燒:
▫️雜錦蝦天婦羅丼: