2016-10-06 1291 views
尋日同一班同事喺葵涌附近做完嘢,之後就見到附近有間瑞士咖啡室,之前都食過佢其他分店,茶餐廳黎講質素都算唔錯😚我哋食嘅時間大約係下就五點左右,所以人流唔算太多,唔使等位就可以入去因為我比較忙所以晏晝冇食午餐,就叫左一個瑞士常餐,見到40幾蚊又有意粉、牛油多士、奄列、仲有兩隻招牌滷水雞翼!😎個雞翼真係好入味,雖然唔會太鹹,但係就可能就唔係滷水裏面太耐,所以啲肉冇乜質感另外個多士就烤得好脆,麵包都好鬆軟,加埋牛油喺裏面就好香脆奄列係我去茶餐廳嘅至愛,呢度嘅份量都幾多,而且佢可以煎到蛋裏面有小小半生熟嘅感覺,好正❤️餡料亦都足夠個意粉就平平無奇,唔會難食亦唔會太特別其實一個人就食唔晒,但呢個餐真係好豐富,滿足我所有嘅需要,唯一美中不足嘅係佢主打嘅瑞士雞翼唔夠好,希望可以有待改善
另外個多士就烤得好脆,麵包都好鬆軟,加埋牛油喺裏面就好香脆
個意粉就平平無奇,唔會難食亦唔會太特別
Type of Meal
Tea