2024-09-20 165 views
平民價錢日式炸雞記得之前開係同一商場係大舖,宜家搬左細舖,見咁耐無食又再試下!睇Menu D 定食都好平,今次叫左:🌟 $59 南蠻他他醬香脆雞扒定食 | 定食都係有跟味噌湯同白飯同椰菜絲,飯係日本米,食炸雞食到膩膩地既時侯可以夾少少椰菜絲食,餐檯都有D醬汁可以配返;同埋呢個餐超好食,好多他他醬,同熱辣辣既炸雞好夾!雞扒都好大塊好厚肉 **BTW記住千其唔好叫外賣,佢無醬碗,D醬得返1/4 💔🌟 $59 KARAYAMA 定食(梅) | 配明太子蛋黃醬 & 極醬汁,仲有其他醬,今次揀左呢兩款,雞肉都炸得好嫩滑。🌟 $36秘傳醬雞軟骨 | 呢個無乜特別,就係普普通通既雞軟骨~炸雞黎講幾好食,同埋都可以食得好飽!裝修就係簡簡單單有D日本平民小店既感覺,店員都幾有禮貌,總括黎講都有下次❣🏠店名:東京淺草炸雞專門店 🚘地址:深盛路8號碧海藍天AEON超級巿場地下L013號舖
平民價錢日式炸雞

睇Menu D 定食都好平,今次叫左:

🏠店名:東京淺草炸雞專門店
🚘地址:深盛路8號碧海藍天AEON超級巿場地下L013號舖
$85 (Lunch)