2022-06-08 23 views
今日行行下尖沙咀先發現到原來呢到有個food court都幾多野食😙佢唔似平時商場嘅平凡good court😌呢到啲裝修整到好華麗好有歐式風情嘅味道😛😛當中最吸引到我嘅就係呢間Thai Grill泰國菜啦🤩🤩佢嘅價錢都好抵食,份量又大份,真係值得推介😙😙🥢串燒Combo $48所有肉類串燒都係即叫即燒😗呢個組合就可以一次過滿足三個願望😍豬牛雞啖啖肉火熱送上🤩菜式附設沙嗲醬味濃香辣,食起上嚟味道變化多端😌🥢肉碎生菜包配蒜蓉包 $68豬肉碎份量十足🥺肉碎當中混合咗洋蔥、蔥花同埋芫荽😛大大片生菜包住肉碎黎食,惹味十足😍😍食落仲有少少辣味😝令人愈食愈上癮😋🥢泰式船麵 $48可以簡豬/牛/雞三選一啲配料,平時食得太多牛,今次就試下配雞肉啲船麵啦🤩雞肉嫩滑無比🤤而船麵係用金邊粉做面底😛經濃湯煮熟之後好入味,食落口仲好爽口彈牙,45蚊一碗、份量又十足☺️真係相當抵食👍🏻👍🏻🥢冬陰功金邊粉 $55一上枱就被熟悉嘅濃烈酸辣香氣吸引,炎炎夏日就零舍醒胃😋加上色彩繽紛真係令人食指大動🤤金邊粉口感爽彈,配埋蝦仁嚟食感覺都唔錯架🙌🏻🥂菠蘿碟豆花梳打 $28賣相好吸引呀🤤🤤係有2種嘅顏色漸變😛真係好特別,飲落仲好好

🥢串燒Combo $48

🥢肉碎生菜包配蒜蓉包 $68

🥢泰式船麵 $48

🥢冬陰功金邊粉 $55

🥂菠蘿碟豆花梳打 $28
賣相好吸引呀🤤🤤係有2種嘅顏色漸變😛真係好特別,飲落仲好好飲🤩🤩