誠意推薦威威美食的手打牛肉漢堡包🍔 首先依個漢堡比較客製化 有5款醬汁供你配搭 蜜糖芥末,BBQ,黑松露,茄汁同牛油果🥑你喜歡的話更可以混醬 而肉方面 你唔中意牛肉既話 更可以轉雞扒同豬扒 配料更有芝士,煙肉,蛋同蘑菇4個選項 不過每款+$4 但唔加既話都可以 因為個漢堡本身已經有蕃茄同菜 已經有一個傳統的基調 而我今次就試左蜜糖芥末+BBQ+蛋的牛肉漢堡 而漢堡送紙包飲品 所以一個漢堡連飲品都只係$36 味道方面 每吃一口 都聞到濃郁的牛肉香味 由兩塊稍微烘烤過的麵包夾在一起吃時 更突顯出其牛肉鬆軟彈牙的質感 加埋d醬汁 配合得天衣無縫! 價錢(加一配料)$36 價錢同M記的安格斯牛堡差不多 但佢更勝一籌的是有得客製化 揀你想要既醬汁,配料 再比較樓上的廚匠 一個漢堡配埋薯條 最平的雞堡都要$58 牛堡更要$78 而味道,賣相都係同威威美食一樣 但都同M記一樣 冇得自己揀醬汁果d 而威威美食$36的價錢 就食到$78的質素
TakeAway