2020-02-02
呢間鐵板燒勁抵食🤩平民價錢 但係啲牛好高質🤤仲要有自助前菜、飯麵、湯飲‼️包你一定食到飽😋前菜有椰菜絲、青椒、韭菜、雞髀菇🍄佢仲有好多醬汁提供 可以撈黎食住等🥗食完塊牛之後可以用鐵板燒下啲蔬菜食😚飯麵有白飯、冷麵、薯條✨最鍾意係佢啲飯可以配飯素😍有紫菜同櫻花蝦可以撈嚟一齊食💓呢個好味 仲要係任裝👍🏻嗰日去到啲薯條係新鮮啱啱炸起🍟所以勁脆 不過就鹹咗少少~-厚切牛脷👅 $70嗰日每人食完一份300g嘅牛肩肉之後 仲未夠喉 跟住就嗌多左份牛脷食🤣啲牛脷真係好厚一塊🤤呢個價錢真係好平‼️不過...我嗰日去食啲牛脷好韌...得一塊係比較淋身😟唔知下次食會唔會係咁😪但係我就唔會再嗌喇~-牛肩肉眼 (300g)🐮 $120今次揀咗款最平嘅黎試🙈雖然佢係最平嗰款 但係一啲都唔差‼️300g真係好厚好大舊🤤肉質好嫩滑好juicy 牛味都相當之濃郁💓佢枱面仲有岩鹽同埋黑椒俾你自己調味🤩加咗落去一齊食真係更加惹味 肉味更加出👍🏻不過我嗰舊就比較多筋~媽咪同細佬嗰舊都好靚🙈-呢間鐵板牛性價比真係好高 嗰度嘅員工服務態度都好好 一定會再encore‼️
厚切牛脷👅 $70
牛肩肉眼 (300g)🐮 $120