2023-03-05
旺角近期新開左間日本野🤪 仲有吧枱同卡位揀~為左有omakase既風味 (即係望住師傅處理魚生🤭)梗係要預早book定吧枱!第一次黎食 用qr code落單 份量公道 魚生新鮮 價錢都ok 服務爽快 可以encore❣️1. 鮪世刺身盛 $298💁♀️跟湯/沙律/蒸蛋呢個刺身盛有五款刺身 款款新鮮仲要超厚切👏拖羅、海老、帶子當然唔少得🤗我地仲加左$32 整多兩舊特大赤海蝦刺身 😆2. 特選本鮪壽司盛 $128呢個係特選唔同拖羅既四款螯司 由中拖羅、到拖羅蓉軍艦 再食到大拖羅 真係齒頰留香👅 唔知食乜就揀呢個最正🤭3. 三文魚籽刺身丼 $58一粒粒三文魚籽好juicy😛咬開爆汁真係好過癮4. 花之戀 $28好厚既三文魚魚生😆沙律醬份量適中 口感唔錯5. 日本生蠔 🦪 $68三陸 風雅壕👏👏是日mvp🥰真係好fresh好fresh好fresh🌊🌊係出面高價omakase既生蠔質素 超難忘~6. 特選本鮪三色丼 $288💁♀️跟湯/沙律/蒸蛋本身驚唔飽叫多左個丼 但其實好多野食勁飽😂魚生真係好足料 唔會因為做刺身丼downgrade左sashimi quality7. 元祖波子汽水 $188.
旺角近期新開左間日本野🤪 仲有吧枱同卡位揀~
1. 鮪世刺身盛 $298
💁♀️跟湯/沙律/蒸蛋
呢個刺身盛有五款刺身 款款新鮮仲要超厚切👏
拖羅、海老、帶子當然唔少得🤗
我地仲加左$32 整多兩舊特大赤海蝦刺身 😆
2. 特選本鮪壽司盛 $128
呢個係特選唔同拖羅既四款螯司 由中拖羅、到拖羅蓉軍艦
再食到大拖羅 真係齒頰留香👅 唔知食乜就揀呢個最正🤭
3. 三文魚籽刺身丼 $58
一粒粒三文魚籽好juicy😛咬開爆汁真係好過癮
4. 花之戀 $28
好厚既三文魚魚生😆沙律醬份量適中 口感唔錯
5. 日本生蠔 🦪 $68
三陸 風雅壕👏👏是日mvp🥰
真係好fresh好fresh好fresh🌊🌊
係出面高價omakase既生蠔質素 超難忘~
6. 特選本鮪三色丼 $288
💁♀️跟湯/沙律/蒸蛋