2024-11-16
新蒲崗不嬲都好多平民美食🤣今次去咗間離鑽石山站只需要5分鐘嘅cafe☕️價錢比平時的cafe便宜很多!Lunch set仲有包埋飲品添🤣Cafe不算大~開放式的廚房👩🏻🍳店內有一個窗邊小角落🪟光線好好🤩特別適合拍照📸【全日早餐】 $118⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️配料有炒蛋、煙肉、沙律、蘑菇、牛油果、雞胸肉同埋牛角包,食落去好有Homemade的感覺🏠🥑🍗 每樣食材都好新鮮,即叫即做👍🏻【櫻花蝦明太子奶油扁意粉】 $85 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比好高!平時出面cafe意粉都要百幾元起💵意粉汁味道醇厚得嚟又creamy,滿滿的明太子,食落去每一口都好滿足!🍝😋 味道濃郁,但又唔會覺得膩👍🏻【飲品☕️】 開心果Latte⭐️⭐️⭐️⭐️ 開心果控必試!開心果味好濃!味道好特別,開心果味的香味搭配牛奶,飲落去香滑又有層次感。而我叫咗latte~拉花好靚☕✨
今次去咗間離鑽石山站只需要5分鐘嘅cafe☕️
價錢比平時的cafe便宜很多!
Lunch set仲有包埋飲品添🤣
Cafe不算大~開放式的廚房👩🏻🍳