2017-06-24 446 views
薩莉亞出名走平民路線,今日想平平地食一餐,又唔想太頹,於是決定去薩莉亞用餐。兩個人點左四款食物,平均每人$50,算抵食👍🏻辣味雞翼($17):雞翼雖然細細隻,但香辣惹味,而且唔會太油膩。雞肉嫩滑有汁,食落香口,唔錯!鐵板燒魷魚($28):原隻燒魷魚,抵食👍🏻呢個係我ge至愛,魷魚燒得好香,外層帶焦香,內裡仍軟熟有汁,爽口而且唔會太鬆散😋唔需要點蒜汁都好夠味。蒜汁就稍微咸左d。海鮮燴意大利飯($32):個飯略微稀左d,番茄有d酸,而且飯稍微硬左d,唔太合個人口味。雞肉粗管麵($29):好"芝''味,芝士份量足,熱騰騰,真係平平地都可以食得津津有味😁

辣味雞翼($17):

鐵板燒魷魚($28):