2014-01-16 586 views
星期日晚行完街,有D肚餓,忽然屋企人話有一間叫喜運ge餐廳點心好好食,所以就入來。我地叫左鳳爪排骨飯(HK$21)以油尖旺區ge價錢來講系好抵食,因為呢區ge鋪租都比較貴。抵食就抵食,不過排骨就比較多肥膏,好在仍然保留左豬肉ge香味。而鳳爪呢,距ge顏色比起酒樓相對來講顏色比較淺,相信應該無用色素去染距,呢盅飯不過不失啦。豆漿(HK$7)豆漿ge味道比較甜,唔推介!生菜(HK$11)距系大大條菜來上菜ge,好有氣勢!牛肉腸粉(HK$18)呢個系我老豆叫ge,我無試到,所以唔清楚。柴魚花生粥(HK$16)呢個系我媽咪叫ge,一上到臺就見到碗粥入面有好多柴魚,超抵食。而且味道仲唔錯服務方面就唔系錦好,見D阿姐都粗手粗腳錦。

我地叫左
鳳爪排骨飯(HK$21)
豆漿
豆漿(HK$7)
豆漿ge味道比較甜,唔推介!

生菜(HK$11)
距系大大條菜來上菜ge,好有氣勢!

牛肉腸粉(HK$18)
呢個系我老豆叫ge,我無試到,所以唔清楚。

柴魚花生粥(HK$16)
服務方面就唔系錦好,見D阿姐都粗手粗腳錦。

Other Info. : 茶錢HK$2一位,唔設加一服務費
2014-01-12
$26.3 (Dinner)