2021-11-25 745 views
呢間小廚又賣點心,又賣茶記早餐,又賣炒粉麵飯同燒味,真係幾好嘢,價錢中等,一直都想試試「入座後發現環境唔太清潔,枱面好多水跡,餐牌有少少黏黏嘅感覺,另外有幾隻果蠅飛黎飛去。。。。仲有服務上唔係態度,而係聽力問題,隔離幾枱叫飲品都要重複講兩次先聽到😅」下午茶炒碟粉麵都係$38,真心抵食嘅,而碟頭睇睇下面就知魚香茄子炆伊麵好香好有鑊氣,茄子比較少,不過肉碎都多,鹹魚粒都係偏少,食到嘅都唔覺有味。。。勝在份量十足,我一個男士都夠飽,仲有埋茶啡,冇加一,你話邊度搵日式炒烏冬相對失色,睇色已經淡,味道亦好清淡,有適量海鮮搭救,蝦仁,蟹柳,魷魚,鳴門卷片,烏冬熟度唔錯,煮嘅時間可以再短啲,不過都仲有彈性,唔會淋到好難食燒味外賣雖然未試,但同區都算係平嘅當然價錢平就要有地方要讓步,所以大家去前都諗清楚自己接唔接受到先好去

下午茶炒碟粉麵都係$38,真心抵食嘅,而碟頭睇睇下面就知

魚香茄子炆伊麵

日式炒烏冬

燒味外賣雖然未試,但同區都算係平嘅

2021-11-25
$38 (Tea)