2021-10-14 41 views
嗰日同朋友喺旺角行街,就經過呢一間cafe。見佢價錢比起出邊嘅西餐廳平一半,就決定一試。餐廳面積偏細,但位置都算舒適。餐牌款式都算頗多,外貌吸引。黑松露薯條 $43分量以呢個價錢來講,算幾多。黑松露味都偏重,味道令人驚喜。煙三文魚黑松露海蝦天使麵 $85價錢適中,而且黑松露滷味重,佢嘅忌廉汁唔會太多,配埋煙三文魚口感有高質西餐廳嘅質素。性價比10分高。呢個跟餐仲有餐湯,抵到爛!百利甜酒乳酸特飲 $15味道偏向似係益力多咁,口味清新!紫薯牛乳慕絲蛋糕 $38外表10分吸引,而且無私同牛丸嘅配搭10分配合,唔會太嬲,配埋紫薯,感覺清新!Conclusion: 估唔到呢一頭雖然外表細細的Cafe,竟然會有呢個驚喜之作。以呢個價錢來講,水準真係超乎合格,一定會介紹朋友同埋再嚟。而且餐廳嘅形式偏向係西式快餐,適合趕時間人士之選。
嗰日同朋友喺旺角行街,就經過呢一間cafe。

見佢價錢比起出邊嘅西餐廳平一半,就決定一試。
餐廳面積偏細,但位置都算舒適。

餐牌款式都算頗多,外貌吸引。

黑松露薯條 $43

分量以呢個價錢來講,算幾多。
黑松露味都偏重,味道令人驚喜。

煙三文魚黑松露海蝦天使麵 $85

呢個跟餐仲有餐湯,抵到爛!

百利甜酒乳酸特飲 $15

味道偏向似係益力多咁,口味清新!

紫薯牛乳慕絲蛋糕 $38