平時諗唔到食咩都會好慶幸附近有好多唔同既小食店☺️係香港最開心除左有雞蛋仔之外就係有好多小食店有唔同既選擇,仲要價錢好相宜🤩完全係打工仔恩物。🐒生菜鯪魚肉(加大)💰$37🐒花雕醉雞翼💰$23@3隻🐒泰式生菜包💰$67🐒鹽焗鵪鶉蛋💰$18@8隻好surprised既係小食店除左有普通既生菜魚肉之外🥬仲有一啲特式少少既炒野,所以我就試左個生菜包,食落酸酸辣辣好惹味,而生菜魚肉好特別既係有得揀大細,所以好似我咁當晚飯既話就緊係揀個大啦🥣魚肉好彈牙又份量好足另一個驚喜個位係佢有鵪鶉蛋食,完全係童年回憶,平時都只可以係街邊炒栗子車仔先有得食,但呢到都有😍鹽焗好入味好正。🐒薏米腐竹雞蛋糖水💰$18呢到真係一站式乜都有得食,滿足埋我食甜品既慾望,而呢個薏米腐竹雞蛋糖水估唔到嚇我一跳既係佢個雞蛋🍳係橙黃色好靚

🐒生菜鯪魚肉(加大)💰$37

🐒花雕醉雞翼💰$23@3隻