2015-08-25
入到去就即刻有人招呼你,可能平日未太到食飯時間啦就唔太洗等位,而且仲有卡位坐! 之後就好基本咁洗唔洗落左野食先,咁我就同朋友揀左個鐵板餐先,會有餐湯同送餐飲,平時重有午餐供應。我地叫左個帶子牛柳餐, 啲侍應都好勁唔洗寫底你要啲咩,啲湯同扒都上得岩, 咁啲餐湯就好夠熱,我個人飲湯就一定要夠熱,唔熱我會覺得唔好飲,又足料,酸酸甜甜小小辣, 而餐包就暖暖地咁幾好入口! 之後岩岩好飲完湯就炸炸聲上扒,我反而冇被啲煙彈到喎好好彩! 我地大家都叫左三成熟,黑椒汁,佢地有提話可能會好生,但我地都堅持 而啲鐵板都燒到啲薯條loon loon地幾岩我口味 雖然話係帶子牛柳,但帶子都係得果兩粒,但始終扒先係重點嘛 三成熟係幾岩我個人口味,表面熟熟地入面就生生地幾淋幾好食 最尾叫返杯紅豆冰,冇我想像中咁甜,淡淡地幾好 中和返啲汁,一個幾好既ENDING 最尾講埋個環境,幾有港式風味既扒房,但整體黎講幾好同整潔 雖然我第一次食,但呢間野比我印象又幾好唔錯,值得再來👍😘
之後就好基本咁洗唔洗落左野食先,咁我就同朋友揀左個鐵板餐先
啲侍應都好勁唔洗寫底你要啲咩,啲湯同扒都上得岩,
,又足料,酸酸甜甜小小辣, 而餐包就暖暖地咁幾好入口!
之後岩岩好飲完湯就炸炸聲上扒,我反而冇被啲煙彈到喎好好彩!
而啲鐵板都燒到啲薯條loon loon地幾岩我口味
雖然話係帶子牛柳,但帶子都係得果兩粒,但始終扒先係重點嘛
三成熟係幾岩我個人口味,表面熟熟地入面就生生地幾淋幾好食
最尾叫返杯紅豆冰,冇我想像中咁甜,淡淡地幾好
中和返啲汁,一個幾好既ENDING
最尾講埋個環境,幾有港式風味既扒房,但整體黎講幾好同整潔
雖然我第一次食,但呢間野比我印象又幾好唔錯,值得再來👍😘
Other Info. :
原來夜晚仲有啫喱送架😍