2022-12-31
▫️突然好想食米線‼️ 即刻search米線關注組👩🏻💻 見到呢間麻辣米線大推🙌🏻 仲有賣相超吸引既雞絲山😻 即刻嗱嗱聲衝去食🏃🏻♀️🍜 招牌酸辣湯 $31+豬軟骨 $10+甜酸齋 $9▫️點左中小辣,好鐘意辣中帶酸既味道,淨係聞到陣味都已經流晒口水🤤 揀餸時見到豬軟骨隔離有個👍🏻 果然幾好食,煮得入味又夠淋,可以連骨一齊食🦴 甜酸齋酸酸甜甜,索晒汁一樣超淋😆 發覺自己成個呀婆咁最鐘意啲淋pat pat既餸👵🏻🌶 秘製麻辣湯 $31+秘製腩肉 $10+滷水豬肚 $10+韮菜 $8▫️麻味香濃幾突出,一樣叫左中小辣,對比下麻辣感覺上辣啲🥵 腩肉入味又唔會太肥,豬肚夠爽口,加埋一堆韮菜令碗米線更加香😌🧄 蒜泥雞絲山 $24▫️一座雞絲放係你面前🗻 雞絲撕得比較碎同乾身,會另外配上麻辣汁🌶 幾惹味但點太多會有少少鹹🤏🏻🥬 菜心 $13▫️菜類想清啲走左蠔油✌🏻 唔貴但份量唔算多,不過菜係新鮮既🍃🍵 玉露綠茶 $9▫️是但啦同便利店價錢差唔多🤣
🍜 招牌酸辣湯 $31
+豬軟骨 $10