2015-12-27
出到黎旺角有時真係太多野揀,所以又行左成條女人街一次先見到個焗薯餐幾得意,又唔貴店內位置唔多仲有d迫,尤其是坐走廊o個邊,好易俾人撞到先黎餐湯唔會期望d乜野架喇,正正常常多士係細塊左d,但總算係脆上面係雞翼,下面係芝士條如果雞翼唔係就咁擺炸蒜蓉o係面,應該會更加好食,同埋唔點燒汁都好味芝士條就炸粉太多,好易覺得膩,仲有就係唔配沙律醬話咁快就到o既肉醬焗薯,好大舊~~因為我唔鐘意食白汁類,所以紅色就冇乜幾樣可以揀肉醬都算幾多,薯仔入面都唔係勁林,感覺剛剛好但如果size細返d就perfect,因為前面又食左芝士,個人好快就覺得飽飽滯滯另一個係parma ham+碎蛋焗薯雖然得兩塊仔ham,都算啦,咁平仲想點?最後先出現o既西蘭花,出奇地煮到林哂,幾乎一拮就散開底下仲有芝士汁浸住,而且用石鍋上,所以一路都keep到暖暖地只係因為又係芝士,所以黎到呢個位已經覺得勁飽成個餐仲有餐飲,凍飲+$3,反而要杯熱檸蜜又唔洗加~
見到個焗薯餐幾得意,又唔貴
店內位置唔多仲有d迫,尤其是坐走廊o個邊,好易俾人撞到
先黎餐湯 唔會期望d乜野架喇,正正常常
多士係細塊左d,但總算係脆 上面係雞翼,下面係芝士條
芝士條就炸粉太多,好易覺得膩,仲有就係唔配沙律醬 話咁快就到o既肉醬焗薯,好大舊~~
因為我唔鐘意食白汁類,所以紅色就冇乜幾樣可以揀
肉醬都算幾多,薯仔入面都唔係勁林,感覺剛剛好
但如果size細返d就perfect,因為前面又食左芝士,個人好快就覺得飽飽滯滯 另一個係parma ham+碎蛋焗薯
雖然得兩塊仔ham,都算啦,咁平仲想點? 最後先出現o既西蘭花,出奇地煮到林哂,幾乎一拮就散開
只係因為又係芝士,所以黎到呢個位已經覺得勁飽
成個餐仲有餐飲,凍飲+$3,反而要杯熱檸蜜又唔洗加~