2016-12-18 394 views
今晚去左探個朋友,去左藍田,食左嘅間又平又靚嘅放題,叫富田和亭食!可能係價錢平嘅關係,都好多人客,都要等一陣先可以入到去!呢間可以叫平民放題,才百多元就有得食,都見到吾少學生,同家庭一齊食!食物款式都算多,刺身都新鮮,嗌左2round,三文魚最基本嘅當然都吾錯,幾新鮮,厚切,大大塊,食得好滋味!另外如果加88元仲有得任食生蠔同蟹,好似幾正咁,不過我就冇加啦,因為冬天我吾習慣食咁多生冷野,食刺身就夠啦,但見人食蠔食得好爽,希望天氣暖d仲有呢個優惠啦!話明冬天,比較喜歡食暖粒粒嘅食物,佢仲有得火鍋放題,食完刺身壽司炸物等,食返條熱辣辣嘅菜,真係好舒服!咁當然仲有好多肥牛,丸等等你慢慢打!食完好舒服!

可能係價錢平嘅關係,都好多人客,都要等一陣先可以入到去!