2019-02-23
2018、2019 連續兩年榮獲米芝蓮嘅甜品店,吸引左唔少人排隊。😲咁岩我地晚飯食得唔係好飽,終是我地都排埋一份啦!🤣呢間梳乎厘Pancake店有一個特色:款款野食名都好鬼長,點餐嘅時候就好似玩左次急口令咁!有趣有趣 😂除左梳乎厘Pancake, 呢度仲有班戟拿破崙,每樣都點左黎試一試!Pancake 本身質地非常綿,而且非常鬆軟,原味Pancake唔會好甜,配埋淡淡蘋果鮮甜、玉桂嘅甜香、雲尼拿雪糕,味道好好 👍🏻🤤一樣係原味Pancake,但呢款特別在配左黑芝麻嘅忌廉,淡淡奶味嘅忌廉加入濃濃黑芝麻,味道原來係咁夾架!😋配埋紅豆、綠茶粉、豆腐雪糕,感覺真係好日本!配搭方面做得好好 👍🏻【最驚喜】拿破崙酥餅非常之鬆脆、而且牛油香好重;夾住酸酸甜甜嘅芒果肉🥭同埋吉士醬嘅香甜,口感一流,有驚喜、推薦大家!🤗❤️溫馨提示❤️所有食品係即叫即整,所以製作需時⏱
咁岩我地晚飯食得唔係好飽,終是我地都排埋一份啦!🤣
❤️溫馨提示❤️
所有食品係即叫即整,所以製作需時⏱