2023-06-15 216 views
呢間餐廳有唔少分店 可以係唔少地區都食到佢哋主打雞排 鹽酥雞 等等價錢合理 份量適中 夠飽的 而且$50-60一個飯仲包埋🔥奶茶/ 咖啡 我個人覺得好抵👍🏻▫️榮式雞扒🐔+麻醬烏冬($56)雞扒係比較薄 個面燒起黎脆脆哋 但又唔係燒到超級乾 主要調味料係黑椒 唔係超重口味 但我覺得不錯的😋佢個烏冬真係出乎我意料之外好食 原本無咩期望 以為係平時$5一包個d烏冬 佢竟然係用左高質稻庭烏冬 重要煮得超級彈牙🙈 配埋芝麻醬真係無得輸 上面仲有少少椰菜/生菜🥬 我朋友叫左豬頸肉 見到份量都幾多 而且大大塊 我試左一舊 覺得不錯😌 正常發揮 但係呢個價錢同埋咁既份量真係無咩可以挑剔味道🤤: 3.5/5 價錢💰:$50~回顧指數🚶🏻‍♂️:85%

呢間餐廳有唔少分店 可以係唔少地區都食到
佢哋主打雞排 鹽酥雞 等等

▫️榮式雞扒🐔+麻醬烏冬($56)

味道🤤: 3.5/5
價錢💰:$50~
回顧指數🚶🏻‍♂️:85%

榮式雞扒麻醬烏冬