2016-09-11 808 views
食過幾次感覺都還好,係服務唔掂當。今次就極度離譜,我地落單先,隔離枱先落,初頭都唔為意,之後發覺隔離枱d野都食緊,我地都仲未到,發現人地原來落完單有張紙而我冇,咁就問問店員~佢話係有張紙繼而叫我地等陣,但見佢完全係打發完我就做返自己野,其實我係想知有冇落到單姐。比餐時又唔睇清楚係咪我地就擺響我地枱,一係就跨過我地張枱比餐人地~唔係直接響人地張枱度比。終於我地餐到了,餐具比d唔比d,筷子又冇糖又冇,結果我自己去拎,但糖又濕的,倒出時係黏住倒唔出的。好唔掂當不過事實上餐牌種類雖唔算多,但我中意有點心類,常餐湯粉類多選擇,我叫左蕃茄叉燒通粉,湯係幾濃郁的,多士又唔會好hea咁求其搽。朋友叫左糯米雞餐都好足料,份量夠大,完全夠晒飽肚。
常餐
糯米雞餐
2016-09-11
$40 (Lunch)
常餐
糯米雞餐