2021-10-27 1986 views
大角咀呢間西餐廳,鋪仔細細,見到好多人話係佢哋由細食到大嘅小店,抵食又好食,嚟到附近冇理由唔試下!🍴香草蜆肉忌廉湯 跟餐送似普通港式西餐嘅白湯,但creamy啲同冇咁咸,覺得似落咗奶,蜆肉都幾多,ok嘅。🍴紐西蘭西冷牛扒 (可配沙律,意粉或飯) $108免加一牛扒份量都足,鍾意佢可以配沙律,唔會好heavy,沙律生菜都爽脆,幾新鮮,牛扒調味剛好,肉質偏硬但唔鞋口,煎到五成熟,牛味唔濃,咁價錢真係已經好ok,好過港式扒房鬆肉扒!配上芥末醬都幾唔錯!🍴凍檸茶 加$3正常檸茶,都幾大杯!推薦指數: 8/10CP值高,真心冇得用高級西餐嘅味道去比較,味道正常ok,但都幾唔錯,用心小店。

🍴香草蜆肉忌廉湯 跟餐送

🍴紐西蘭西冷牛扒 (可配沙律,意粉或飯) $108
免加一

🍴凍檸茶 加$3
正常檸茶,都幾大杯!

推薦指數: 8/10