呢到設計行工業風💡明亮簡潔,有落地大玻璃,陽光照到入嚟好舒服🌞 聽講呢度嘅老闆唔係廚師👨🏻‍🍳而係工程師👨🏻‍🔧佢設計左一個烤爐用黎整牛扒!全港只有一個😆 •ᴗ• 安格斯級肋眼牛扒 $190 兩塊牛扒都排咗五成熟🥩賣相好靚!肋眼外皮煎到焦香,有一格格嘅格紋🤤同平時嘅牛扒唔同,平時係漸變色中心先係粉紅色,呢到嘅肋眼一切開整塊都係粉紅色,估計係自製焗爐嘅威力😯牛肉肉味好香濃,唔算好多油脂但係油脂味好香!脂肪同肉嘅比例好平衝,唔會覺得膩,牛肉好嫩滑🤤🤤🤤 安格斯級封門柳 $190 封門柳有好濃郁嘅肉香!脂肪相對地少,肉質好鬆軟,肉汁豐富🤤黑椒汁都好出色,有黑胡椒嘅微辛,味道唔會太濃,唔會搶咗陣牛肉味 幼薯條🍟炸得好香脆,食到落底都係脆😮好驚喜🌟忍唔住一條一條咁停唔到口🥔!可以任食薯條🍟真係好邪惡 想讚一讚即磨咖啡都好出色☕️係我鍾意嗰陣苦味,帶有濃郁咖啡香 整體來講性價比好高,牛扒都高質🥩聽人講呢度嘅叉燒飯都好好食🐷下次有機會過嚟試吓

•ᴗ• 安格斯級肋眼牛扒 $190

安格斯級封門柳 $190