2018-08-27
因為我有時候星期六都要返工,男友有時都會等我收工一齊去食晚飯,早星期放工就帶男友去食呢間成日行過好想試的漢堡~店鋪好近港鐵站,好易搵,店內唔算好大,不過樓座算高,唔會覺得好迫好焗促!佢哋除左有漢堡之外,仲有其他西餐小食,不過我同男友都好想試下佢地啲漢堡,所以一人叫左一個漢堡!軟殼蟹蝦漢堡 $118這個軟殼蟹蝦漢堡是我點的,蝦比想像中細小,而之間夾著蕃茄及芒果蓉,好清新的味道,而軟殼蟹炸得好香脆,口感十足!不過整體蟹及蝦味被蕃茄及芒果蓉遮蓋,稍有失望!鵝肝牛肉漢堡 $128反而男友叫呢個鵝肝牛肉漢堡就好有驚喜,鵝肝同牛肉漢堡扒份量絕不吝嗇~鵝肝味好濃郁,但不會太油膩,而牛肉漢堡扒牛味十足,相比軟殼蟹蝦漢堡尤為岀色!而漢堡伴上的粗身薯條都炸到好香脆!黑胡椒辣味雞翼 $68另外叫左一份黑胡椒辣味雞翼,好有驚喜!雞翼表面炸得好香脆,上面用上黑椒調味,微辣的味道十分惹味香口,咸度適中,我同男友都大讚!
軟殼蟹蝦漢堡 $118
不過整體蟹及蝦味被蕃茄及芒果蓉遮蓋,稍有失望!
鵝肝牛肉漢堡 $128
而漢堡伴上的粗身薯條都炸到好香脆!
黑胡椒辣味雞翼 $68
另外叫左一份黑胡椒辣味雞翼,好有驚喜!