2018-09-19 299 views
今日要成兩點鐘先可以食到lunch 諗諗下仲有半個鐘就有下午茶不如睇下深水埗有冇啲平靚正嘅下午茶, 突然見到一間 燒味茶餐廳 已經差唔多成兩點三 依然水涉不通 應該有咁上下水準先會吸引咁多人喺呢個鐘數都過嚟食嘢。88蚊放題真係好抵食 平時你去街叫一碟乳豬飯都起碼50蚊起條 而且仲可以有燒鵝髀 大家都知一隻燒鵝髀最平都起碼六七十蚊啦 所以我放題性價比真係好高 而且服務質素亦好好 員工會主動問你落唔落單而且相對上菜速度奇快 開頭以為 炒粉麵喺放題是一早炒定到時呢倒不出嚟點樣知你可以feel到我一碟炒粉麵都係即叫即走 果然絕對冇將貨就貨。 整體燒味嘅質素都好好乳豬皮好脆 唯一燒排骨食落去感覺有啲鹹 如果有機會再嚟深水埗 一定會再嚟多一次放題 不過食完之後 可能要第日先 有胃口食嘢 因為真係好飽!!!
整體燒味嘅質素都好好乳豬皮好脆

唯一燒排骨食落去感覺有啲鹹