2024-07-07 352 views
位於啟德新商場Airside嘅「三點三冰室✨」,絕對係平靚正之選!🤩 呢間港式茶餐廳提供既傳統食品同創新菜式,每一樣都非常出色,令人驚喜連連,絕對係大家不容錯過嘅推介餐廳。首先要介紹嘅就係佢哋嘅「避風塘海鮮炒麵」🍜,絕對係必食之選!麵條彈牙爽口,加上各款鮮甜嘅海鮮,非常香濃惹味,令人一口接一口。如果想食得辣D,「南洋喇沙湯麵」🍜就非常適合。濃郁柔滑嘅湯底,配上Q彈嘅麵條,真係清新開胃,完全唔會覺得膩。另一推介「哈哈哈炒飯」🍚絕對值得一試!有蝦羔、蝦米同蝦球嘅加持,極之香濃鮮甜,粒粒分明,令人回味無窮。最後,不得不提「超邪惡西多」🍔啦!經典既西多士,外脆內軟,超美味既花生醬煉奶,食過翻尋味。總括嚟講,「三點三冰室」真係平靚正之選,無論係傳統港式菜式,定係創意新派食品,都一一俱備,絕對冇得輸👍 💯