2018-07-11 452 views
其實個人都鍾意去茶餐廳或者冰室。今次又有機會試喇。今次呢到好啱鍾意碧咸嘅球迷,因為周圍都係佢嘅人像壁畫。之後叫咗一個常餐,揀左有3.6牛乳炒蛋配油占多士同埋沙嗲牛肉通粉。炒蛋🍳好香好滑🍼味道唔錯。油占多🍞夠厚身,有厚度先夠候同埋好似符合多士嘅感覺,鍾意厚身嘅麵包。另外鍾意🌶🌶既我就叫左麻辣肥牛米線湯底係用清湯為主。之後上面就有好多好惹味嘅同吸引既麻辣醬,可能會適合一d唔係食得太辣既人,因為佢嘅好處係又有辣亦都有鮮味嘅清湯,咁兩者二合為一就會恰到好處。飲品方面就想試龍鳳檸樂🍋好耐,因為又鍾意青檸嘅清新又鍾意檸檬嘅酸味,兩樣嘢夾埋就啱啱好。餐廳嘅青檸就係用咗類似咸零七嘅醃漬制青檸,咁可能更加有功效。再想食多少少就叫咗小食,雞翼方面都有好多選擇有炸、滷水、瑞士🇨🇭、蜜糖🍯椒鹽五個選項。選擇好多,方便可以叫到唔同嘅小食分享。瑞士雞翼汁味道唔錯,味道夠,帶啲甜味先係瑞士汁精粹!真係好傳統嘅瑞士汁,坊間好少食到咁足味嘅瑞士汁因多數係偏淡同埋太稀可能只有豉油味。但係呢度真係有個種傳統瑞士風味真係好符合預期,名實相稱。餐廳整體好處嘅係,調味味道方面適中,唔會太過濃,適合而家追求講究生活質素,繁忙得來又
其實個人都鍾意去茶餐廳或者冰室。今次又有機會試喇。

今次呢到好啱鍾意碧咸嘅球迷,
因為周圍都係佢嘅人像壁畫。

炒蛋🍳好香好滑🍼味道唔錯。

但係呢度真係有個種傳統瑞士風味真係好符合預期,名實相稱。

餐廳整體好處嘅係,調味味道方面適中,唔會太過濃,適合而家追求講究生活質素,繁忙得來又追求健康嘅香港人!