2021-09-02
講左要黎呢到食inidan buffet講左好耐,今日即興上黎,雖然係自助餐,但唔洗book位都OK~眼見8成都係印度人,對食物都有啲信心。不過未食之前已發現人手不足的問題,做得自助餐,場地不小,但只有兩位待應,既要收礏,又要refill食物,又要落order,完全處理唔到咁多野。飲品任點,竟然連mango lassi都可以任點,不過要三催四請先得到一杯,味道正常唔錯,唔會太甜。咖哩大約有三至四款,個人最愛butter chicken,香辣惹味,出面可無限添印度米,配飯真的一流。Naan都可以無限任點,可惜要找侍應落order,而你捕捉到個待應,亦不代表佢會記得幫你落單,同mango lassi一樣,得到佢係緣份。我得到garlic naan,好好味好有咬勁,唔會因為係自助餐任點而求其,係熱辣辣上枱,只希望餐廳增加人手,便可吃得暢快.連加一每人只係大約$140,性價比的確很高。
不過未食之前已發現人手不足的問題,做得自助餐,場地不小,但只有兩位待應,既要收礏,又要refill食物,又要落order,完全處理唔到咁多野。飲品任點,竟然連mango lassi都可以任點,不過要三催四請先得到一杯,味道正常唔錯,唔會太甜。 咖哩大約有三至四款,個人最愛butter chicken,香辣惹味,出面可無限添印度米,配飯真的一流。
連加一每人只係大約$140,性價比的確很高。