2021-08-31 81 views
朋友話想嘗試韓燒,但又想要少油煙味,啱啱好知道銅鑼灣新開家鋪頭-韓牛牧場,佢係用無火旋轉燒烤爐烤嘢,做到高溫少油,啱晒朋友心水。我哋嗌左套餐世子牛盛-$278起,係放題形式,冷盤和前菜小食種類繁多,任你食。有4份定量製作食物,都是刺身類,其中醬油蝦最美味,蝦肉新鮮,醬汁滲入蝦肉裡,值得嘗試。燒烤放題:最惹眼係羊架,脂肪少肉汁多,有小小羊臊味,但肉嫩。牛類除左安格斯肉眼扒定量,牛仔骨,牛舌,肩里脊,牛胸肉可以任食。還有豬肉,雞肉,海鮮,蔬菜選擇。種類繁多。如果唔想食燒烤,還可以嗌些主食。有湯,炸物,天婦羅,炒類,飯類。保證可以食得飽。當然飯後甜品和飲品一定有。
冷盤
前菜沙律