老實講餐廳環境普普通通,不過啲員工好nice,有時仲會同你講笑添!價位比起同區泰菜館為低加埋佢嘅食物質素,絕對係一個唔錯嘅飲食體驗,平時晚餐時間都要等幾耐吓,所以想試嘅朋友最好6點幾或者再旱啲去等,唔係等到飽左都未有得食XD🐷酸辣無骨鳳爪 $58鳳爪份量好多,都算幾抵食架!酸辣汁嘅調味啱啱好,唔會太酸太辣,有泰國風味之餘亦配合番香港人嘅口味🐷串燒半打 (豬牛雞各2串) $73呢間係少有即叫即燒嘅炭燒串燒,沙嗲汁好惹味,一試難忘,串燒肉質都好嫩滑,完全唔會燒過龍,73蚊半打有呢個質數真心抵到爛🐷古法鹽燒烏頭 $118講真呢個睇彩數,我有食過滑嘅亦都有試過好鞋,而維持不變嘅就係佢嘅鹹香味,再加埋佢配嘅酸辣醬,將魚肉嘅味道提升到另一個層次🐷馬拉盞炒椰菜苗 $58去食泰國野叫炒菜我通常都會簡通菜,貪佢夠索味丫嘛!但係呢去到呢間餐廳就一定要試佢嘅炒椰菜苗,一來夠爽,二來索汁能力唔會差過通菜,加馬拉盞炒更加香同有風味,必試!!!🐷泰式雞肉乾炒河 $55 有鑊氣,雞肉嫩,個人覺得好食過濕炒河
酸辣無骨鳳爪

🐷酸辣無骨鳳爪 $58
串燒拼盤 (半打)

🐷串燒半打 (豬牛雞各2串) $73
古法鹽燒烏頭

🐷古法鹽燒烏頭 $118
馬拉盞炒椰菜苗

🐷馬拉盞炒椰菜苗 $58
泰式雞肉乾炒河

🐷泰式雞肉乾炒河 $55
有鑊氣,雞肉嫩,個人覺得好食過濕炒河
酸辣無骨鳳爪
串燒拼盤 (半打)
古法鹽燒烏頭
馬拉盞炒椰菜苗