2017-03-10 3007 views
Long Time no come la!平靚正豬排飯我又黎啦!好耐冇食過豬排飯,性價比都幾高嘅豬排飯之選啊😆呢到好闊絡座位亦不少,就算星期日lunch time時間黎都唔滿座,好易搵位。如果晚餐時間就唔清楚了。超值套餐 — 吉列咖哩豬排飯(梅)💰HKD55好大份嘅豬排飯呢!豬排肉質唔靭十分易咬,雖然唔係話肉質超好又超多肉汁果啲,但起碼炸得唔乾身👍🏻外層嘅炸粉亦唔會好厚或好油。配上微微少辣嘅咖哩汁及豬排汁(每枱都有得自己加豬排汁),啖啖肉係懶人之選呢!呢個價錢呢個質素CP值好高😆如果唔夠呢~仲可以加多HKD5加隻炸蝦🍤我就覺得唔算太特別,但加埋都係60蚊,隨餐仲配送飲品或湯。以一個Lunch黎講算合理。如果咁仲係唔夠飽,可以加多個小食,我地另加了一個吉列黃金雙丸💰HKD28可能我已經食飽嘅關係,我覺得就係頗為普通嘅炸左嘅墨魚丸同豬肉丸,真係未見特別,不過用黎Sip下牙隙囉。好耐冇食過就會覺得特別好食!其實好想試下果啲百幾二百蚊碗豬排飯好貴果啲餐廳,但我又覺得真係太貴,所以都係慳慳地食住吉豚屋先!
超值套餐 — 吉列咖哩豬排飯(梅)💰HKD55
2017-02-12
$80 (Lunch)