2019-07-17 30 views
大鴻輝基本上間間都食過,今日帶朋友黎,緊係要食個最正嫁啦。大鴻輝上到最高21樓有呢間相馬日式火鍋,同樓下幾間都唔同風格,只有佢先得半間舖,要同地產分過一半,所以唔好搵錯呀!2個人已經可以叫兩個湯底,湯底既款式唔算多,只有6款,不過另外仲可以加錢要其他特別湯底,我就比較重視食物多D,所以同朋友都選擇左唔洗加錢既甜豉油,蕃茄湯底。食物方面佢有8個套餐可以選擇,我地免費左個湯底,都係為左食個好D既餐,所以叫左個美國頂級牛小排,牛小排算係我食過最好食既位置,肉質豐富,夠曬肥,食入口可以有好多牛既油香同牛既肉汁不停流出黎,口感仲要係有咬口,唔似和口咁入口即溶,比較上食肉既感覺,另外仲有豬肉,佢連豬肉都特別好味,唔會"鞋"口,雞肉唔洗講啦,當然唔會比其他差,一樣係嫩滑,只要你叫左貴既餐,平D價錢既牛你都可以照叫黎食,當然唔好期望太高啦。其他野食當然仲有好多,不過要自己出去拎,菜類,丸類,麵類,飲品,都好多款式可以選擇,另外仲可以每人加25蚊就可以任食Milktop雪糕,我真心覺得好抵呀!!
大鴻輝基本上間間都食過,今日帶朋友黎,緊係要食個最正嫁啦。
只有佢先得半間舖,要同地產分過一半,所以唔好搵錯呀!
2個人已經可以叫兩個湯底,湯底既款式唔算多,只有6款,
不過另外仲可以加錢要其他特別湯底,我就比較重視食物多D,
所以同朋友都選擇左唔洗加錢既甜豉油,蕃茄湯底。
所以叫左個美國頂級牛小排,牛小排算係我食過最好食既位置,
口感仲要係有咬口,唔似和口咁入口即溶,比較上食肉既感覺,
另外仲有豬肉,佢連豬肉都特別好味,唔會"鞋"口,
雞肉唔洗講啦,當然唔會比其他差,一樣係嫩滑,
其他野食當然仲有好多,不過要自己出去拎,
菜類,丸類,麵類,飲品,都好多款式可以選擇,
2019-07-11
$328 (Dinner)