2021-08-30
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻📸打卡指數:👍🏻👍🏻👍🏻 🪑環境衛生: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻幾年前去食蠔站,蠔站已經被御為食到平價而且新鮮生蠔的餐廳,以前去親都會食佢地$10蠔,$10蠔-不過不失啦,生蠔都好新鮮,但就係瘦削一啲唔夠肥美,不過$10一隻可以食到好滿足都唔心痛今次去食就搞搞新意思,試下佢的精選生蠔Fresh Oyster Platter- 是日精選生蠔 ( $218/6pcs ) 加4隻$10蠔👍🏻精選生蠔有8-9款選擇,我地都係叫侍應姐姐推介,佢都講解得好詳盡,會問你鍾意食咩口感。精選生蠔好新鮮就基本野其中最好食係日本雪解 ,size 大隻又 creamy 佢味道就唔算太濃,fai.lok食生蠔反而就係鍾意食大大隻有口感。之後仲食左迪拜同法國生蠔,海水味就非常濃,而且爽身USDA CAB Sirloin 10oz - 美國USDA CAB西冷牛扒 10安士 ( $298 )我地叫左medium,一般fai.lok去好啲餐廳都會叫medium,因為佢地真係會俾到medium熟度,唔會太生,同埋餐廳乾淨啲叫medium都唔怕
💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指數:👍🏻👍🏻👍🏻
🪑環境衛生: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
幾年前去食蠔站,蠔站已經被御為食到平價而且新鮮生蠔的餐廳,
以前去親都會食佢地$10蠔,
不過$10一隻可以食到好滿足都唔心痛
今次去食就搞搞新意思,試下佢的精選生蠔
我地都係叫侍應姐姐推介,
佢都講解得好詳盡,會問你鍾意食咩口感。
精選生蠔好新鮮就基本野
其中最好食係日本雪解 ,size 大隻又 creamy
之後仲食左迪拜同法國生蠔,
海水味就非常濃,而且爽身
因為佢地真係會俾到medium熟度,唔會太生,
同埋餐廳乾淨啲叫medium都唔怕食到肚痛
西冷牛扒肉質唔會太鞋太實算係唔錯
Four Cheese Pizza- 四式芝士薄餅 ( $168 )
個薄餅因為太多芝士,做到好多條芝士拉絲,
可想而之,食落係好香好濃芝士味,
Pizza底又薄又脆,啱晒fai口味