2015-05-13 1031 views
太耐無寫食評 今日食完嘉寶忍唔住要開返筆因為呢間小店好值得一讚首先店嘅職員服務態度十分之好而家香港一般食肆店員黑面已經係好平常嘅事食野唔洗受氣 已經好似執到實呢間個姐姐仔有禮貌到我真係不敢相信 所以係食野之前已經加左一百分本來想食蜜糖芥末菠蘿豬肉漢堡不過點完之後姐姐仔話無晒肉, 要改牛或雞最後改左牛肉 要加$2即係原本38一個餐變40有一個包、一飲品同一小食 加左2都好抵食因為新鮮即點即整 所以要等一陣間但姐姐仔好快手已經攞左飲品叫你飲住先慢慢等晚上八點左右小小店的坐滿人, 亦有幾個人等外賣過左一陣先上小食 小食有三樣可以揀-薯條、芝士薯波同印尼蝦片愛薯同芝士嘅粉仔諗都唔洗諗當時揀左芝士薯波一包四粒 新鮮熱辣 啱啱炸起 姐姐仔溫馨提示 小心辣口果然外脆內軟 薯仔芝士完美結合 好食!食完小食 唔洗一分鐘 主角上場蜜糖芥末菠蘿牛肉漢堡淨係睇到個厚度已經好吸引個包同舊漢堡都係外脆內軟而漢堡極之juicy!菠蘿香甜!蜜糖芥末汁亦不錯!唯一係覺得菠蘿可能真係match豬或雞會好啲有少少覺得自己轉牛唔係最好嘅配搭但整體真係好唔錯 平靚正 服務又好 心情靚靚咁食完一個美味晚餐呢間小店唔錯到要開返支筆
太耐無寫食評 今日食完嘉寶忍唔住要開返筆
因為呢間小店好值得一讚
首先店嘅職員服務態度十分之好
而家香港一般食肆店員黑面已經係好平常嘅事
食野唔洗受氣 已經好似執到實

本來想食蜜糖芥末菠蘿豬肉漢堡
不過點完之後姐姐仔話無晒肉, 要改牛或雞
最後改左牛肉 要加$2
即係原本38一個餐變40
有一個包、一飲品同一小食 加左2都好抵食

因為新鮮即點即整 所以要等一陣間
但姐姐仔好快手已經攞左飲品叫你飲住先慢慢等

晚上八點左右小小店的坐滿人, 亦有幾個人等外賣
愛薯同芝士嘅粉仔諗都唔洗諗當時揀左芝士薯波
一包四粒 新鮮熱辣 啱啱炸起 姐姐仔溫馨提示 小心辣口
果然外脆內軟 薯仔芝士完美結合 好食!
芝士薯波
食完小食 唔洗一分鐘 主角上場
蜜糖芥末菠蘿牛肉漢堡
蜜糖芥末菠蘿牛肉漢堡
淨係睇到個厚度已經好吸引
個包同舊漢堡都係外脆內軟
而漢堡極之juicy!
菠蘿香甜!
蜜糖芥末汁亦不錯!
唯一係覺得菠蘿可能真係match豬或雞會好啲
有少少覺得自己轉牛唔係最好嘅配搭

但整體真係好唔錯 平靚正 服務又好
心情靚靚咁食完一個美味晚餐
呢間小店唔錯到要開返支筆上嚟一讚!
下次一定會再去食!

$40 (Dinner)
芝士薯波