2019-09-24 278 views
.🔻十二味功夫今日出旺角買野,一落車就就有姐姐派傳單,見到有午餐口水雞😂😂又走阻上去食,入lift已經聞到好勁麻辣味😯.🔻酸菜魚($68)午餐已經包阻飯,飲品,前菜,所以$68食到酸菜魚真係好抵食😂份量都好大碗,魚片都唔少,都有10舊到,酸味夠,辣辣地超開胃,做湯飯一流😍d魚片都好滑,但有小小骨,要小心d食~~整體好滿意,唔使比百幾二百幾蚊捱貴魚😂$68已經止到酸菜魚心隱😂😂唔使返上大陸食la!! .🔻口水雞($60)一樣包晒飯,飲品,前菜,呢間d口水雞冇乜特別,仲比較油,唔建議係到食,d雞都唔係嫩滑,唔算好辣,個汁普通啦,都ok既,下次黎會試其他😝.總結:呢間首推酸菜魚,一來唔係好多地方有,二來 $68蚊有酸菜魚食真係好少有,大家搵到再平d記得話我知😂😂
🔻十二味功夫

酸菜魚

🔻酸菜魚($68)

口水雞

🔻口水雞($60)
酸菜魚