2022-09-30 185 views
難得佐敦有間又唔貴又好食嘅越南野,真係好開心!重點好好食😗入到去又好有越南風味,有草帽燈,同一陣陣香草味都幾fresh!不過店舖面積唔算好大,大家要坐得逼啲,但為咗食好野唔緊要😙6點左右已經爆場,仲要不停有外賣單!都幾誇張🤣牛萊了河粉 $72好齊全!!有生牛肉,牛腩,牛筋,牛丸,仲有牛𦟌🥰食肉獸之選!!當中個牛丸同牛筋係我最鍾意食😚超juicy一咬啲汁爆哂,係外面好少食到咁好食!份量十足👍🏼越萊經典撈檬 $66一上菜,我可以用震撼黎形容🙈勁多配料,有香茅豬扒,豬頸肉,牛肉,份量相當足!而且有啲配菜,令成碗檬好colourful食得好開心!超抵食!蒜香牛油雞翼(3隻) $26係超好食!賣相亦都好有風味,啱打卡!食到牛油味,而且佢炸粉一啲都唔厚,脆卜卜,係必食之選!我個人覺得係so far食過最好食嘅牛油雞翼😍
難得佐敦有間又唔貴又好食嘅越南野,真係好開心!重點好好食😗

牛萊了河粉 $72

越萊經典撈檬 $66