2012-10-10 20 views
上星期六,一家三口睇完酒店式住宅單位,肚仔餓,就去左附近一間餐廳小廚,入到去裡面都乾淨又整齊,雖然有十枱客,但D待應又幾好招待。:我哋叫左3個餸,第一個餸黑椒牛仔骨好好味,牛仔骨又嫩,第二個係煎封黃花魚,因為待應推介咪試吓囃,一試之下,好味到都古晤到,黃花魚新鲜原理上蒸好味,點之佢地張條魚香煎,皮脆卜卜,的肉好鬼嫩,正,第三個餸就系花膠仔雞煲,佢地用鐵煲上,未上枱就香噴噴,食落又香口,買相又得。佢地加小小錢,有靚湯白飯同熱飲,招待又好,最鬼馬就係重有九折,再細問之下,可以打電話訂自己喜愛小菜,簡直要比十個" Like" ,去多幾次都無防,臨走重鬼咁好客,下次再來幫襯,,,,,,,
:我哋叫左3個餸,第一個餸黑椒牛仔骨
$70 (Dinner)
Dining Offer
Others