入去探開朋友✨經過和生圍,朋友仲未返到來,諗住食d野先,近大路邊有間茶餐廳叫盈小館,不如就入去食下野先,點知有D西式風味的食物😋煙生文魚牛角包🥐早餐$58 下午茶$68唔好睇少呢個牛角包,大大份食完超級飽肚,新鮮牛角包配上煙生文魚,伴菜有炒蛋🥚沙律菜🥗,牛角包外酥內軟富牛油香🧈有成三大舊煙生文魚,每啖都咬到煙生文魚🤩加多$10加配即磨咖啡☕(Espresso, Latte, Cappuccino, Americano)🥰我選擇了Cappuccino,鐘意牛奶比例少,咖啡的味道會明顯D,本身自己對咖啡的品質也較有要求,飲出來就知道出品正野,用上新鮮即磨的靚咖啡豆☕#盈小館 #元朗茶座 #元朗美食#即磨咖啡 #下午茶🥢盈小館📌元朗青山公路米埔段168號地舖

煙生文魚牛角包🥐早餐$58 下午茶$68

加多$10加配即磨咖啡☕