2015-04-23 2845 views
我平時就好中意四圍搵野食既,聽聞元朗有間放題又好睇又好食,所以同男朋友就膽粗粗去元朗試下😁首先講下個環境先,都幾舒適,安排我地坐卡位,唔洗好逼,都坐得好舒服😊去食放題梗係咩都要試下喇,不得不提果到啲員工好有禮貌,有親切既笑容,服務好好👍Order 完之後,上菜好快,刺身好新鮮,特別推介三文魚刺身,生蠔都好大隻,仲有個明太子雞,好香好好味,中意食雞亦嘅我,食左好多隻😋最後佢最令人驚喜嘅係佢個雪糕,竟然有movenpick雪糕食,哩個牌子嘅雪糕真係好好食架😍哩個放題真係令人好滿足,價錢尚可,地點又唔係好難搵,其實都好方便,我一定會介紹朋友黎試下架,真係值得推介,淨係個雪糕已經好吸引了,哈哈😜
2015-04-19
$200 (Dinner)
  • movenpick雪糕