2023-01-24 522 views
大年初二諗住嚟九龍城搵嘢食,點知大量小店都字開鋪搵嘢食搵咗一輪,見到啲招牌諗住去呢個九龍城廣場醫肚!本身連譚仔都冇開好失望,發現有間薩莉亞!咁就食飯呢間啦都係嗌返平時嘅嘢,質素好穩定,今次肚餓搭單嗌多幾隻雞翼食!咁耐冇食覺得呢間好似大隻啲好味啲好欣賞呢間舖頭出產嘅速度好快!所以肚餓嘅我哋好快就可以醫到肚幾碟嘢質素都同平時差唔多, Pizza好多芝士!而且新鮮煙靭 又有好脆嘅邊位質素穩定!如果多啲哈同魷魚就正啦意粉今次就好水!不過顯嘅質素唔錯,有一粒脹卜卜好大粒!今次呢碟就冇乜辣味,我哋自己加黑椒同埋辣椒仔意粉份量好多好煙韌好味鐵扒餐等咗好耐!熱辣辣上碟非常可口
大年初二諗住嚟九龍城搵嘢食,點知大量小店都字開鋪

質素穩定!如果多啲哈同魷魚就正啦
鐵扒餐等咗好耐!熱辣辣上碟非常可口