2018-06-02 237 views
佛誕公假與小朋友(中學生)搵食,男仔發育期食肉獸,常佢來据扒。11:30剛開門,拎張飛好快就入得。西冷set lunch $88, 應該是幾底。炸魚set lunch都系$48,就試下fish n chips.個餐湯中晒伏!樣似磨菇忌廉湯,味道是似煲菜水!淡而無味,依稀有菜味!我同個細路好勉強飲了2啖,驚訝真系菜水味,放低成碗淨番系度!擔心之後會點。。。薯條基本合格,但系無落任何調味,無盬,其他香料更加吾洗問啦,淨是脆及夠熱。炸魚得2條,size吾系大,比多件就差吾多,D油是舊油?顏色太深,感覺過火吾夠健康,味道還不錯,炸粉略厚,魚肉嫩滑。西冷扒要5成,略熟了小小,有點乾及嚡。雖則如此,從價錢及食物質素尚算正比。公假午市套餐叫抵食。

11:30剛開門,拎張飛好快就入得。

餐湯

炸魚set lunch

西冷牛set lunch

西冷扒要5成,略熟了小小,有點乾及嚡。
雖則如此,從價錢及食物質素尚算正比。公假午市套餐叫抵食。
2018-05-22
$65 (Lunch)