今次嚟油麻地嘅和順記食超多明人推薦嘅港式fusion菜❣️ 呢度有多款老闆自創嘅地道菜式,超吸引,大熱天時都排晒隊🤩 (佢仲有其他分店比較少人)🍗 麻辣汁生炸大雞髀杯麵套餐老闆自創大雞脾杯麵套餐,「杯麵」其實係自己煮嘅咖喱海鮮麵🍜 好味過普通杯麵多多聲🤪 生炸大雞脾係呢度嘅招牌!雞脾勁大隻、勁多肉、勁多汁💦 記得加埋周中師傅都愛嘅自家製炒麻辣醬🌶️ 香脆爽口一次過😍 🐷 豬扒西多士西多士新鮮出爐!上面佈滿煉奶同牛油,切開仲有流心芝士🧀,十級邪惡呀😈 加上炸豬扒嘅香口,竟然做到鹹甜得宜又唔會濟!🐠 豉椒蒸龍躉最後我哋仲叫咗個蒸龍躉,估唔到呢庿嘅龍躉都蒸得咁好食,仲要入味又抵食😍

🍗 麻辣汁生炸大雞髀杯麵套餐

🐷 豬扒西多士