2016-05-01
10蚊! 係香港食野已經好難,仲要有埋杯可樂,好似係無咩可能既事熱狗 汽水 hk10剛行完ikea, 望到個廣告,唔係嘛,十蚊,一定要試排隊不過3分鐘已經拎到,熱狗醬自己加,可樂自己勘,之後行去一張張bar枱度食,十蚊! 就是如此簡單熱狗一個麵包夾住一條比個飽長20%既熱狗遞左比我,飽的確唔算大舊,但條長長熱狗腸的確吸引。行前少少有幾部自助機,有茄汁同芥辣醬自己加,雖然兩種醬料味道唔特別好,但勝在要幾多自己加,感覺好好。熱狗同飽都係暖暖地,飽鬆軟,熱狗腸既皮脆,味道普通,但因為長度關係,第一啖尾一啖一定係腸,感覺非常好可樂係自己勘的,飲可樂,忌廉,橙汁,就算溝埋一齊都得,細路仔一定最鍾意總括,熱狗套餐雖然份量唔大,質素還好,但價錢一定贏足幾條街,加埋杯可樂,一餐豐富下午茶。當係係ikea大出血後既一點點補償吧
熱狗 汽水 hk10 剛行完ikea, 望到個廣告,唔係嘛,十蚊,一定要試
熱狗 一個麵包夾住一條比個飽長20%既熱狗遞左比我,飽的確唔算大舊,但條長長熱狗腸的確吸引。行前少少有幾部自助機,有茄汁同芥辣醬自己加,雖然兩種醬料味道唔特別好,但勝在要幾多自己加,感覺好好。熱狗同飽都係暖暖地,飽鬆軟,熱狗腸既皮脆,味道普通,但因為長度關係,第一啖尾一啖一定係腸,感覺非常好 可樂係自己勘的,飲可樂,忌廉,橙汁,就算溝埋一齊都得,細路仔一定最鍾意