2025-02-01 182 views
今日年初一, 最好可以就食素🩷🥦🥬, 先一, 二天打去問下有無得位👍, 店員叫我最好訂一点後, 於是訂左一点鐘三位, 得二張餐牌, 唔想食套餐😅, 叫左紅燒雞絲翅, 五柳仙斑, 海皇一品豆腐, 干燒伊麵同一碟齋鹵味, 開左一碗鐵觀音, 真係好彩訂左位, 坐滿晒客人, 不過以大檯為主, 等左一陣紅燒雞絲翅先到, 非常大碗, 好多木耳冬菇同粉絲之類, 食落唔係好熱, 不過好足料, 但感覺咸左d😆, 再之後來五柳仙斑, 都好大條, 切開充滿芋頭蓉😍, 食落熱辣辣🥰, 唔會感覺成口油😋, 再之後來齋鹵味, 70多元就唔算好大碟, 酸齋夠酸👍👍叉燒都好淋身👍, 算幾好食😅, 再之後來干燒伊麵, 依個就味道偏淡, 唔係炒到好油, 幾乾身😋👍, 有d菇有d菜😍, 再來海皇一品豆腐, 可惜無菜墊底😅, 豆腐食落夠熱亦夠滑😋, 有d仿鮑魚仿海參😁, 之後想食少少甜野, 叫左一件馬豆糕一件芝麻糕, 食落唔甜, 馬豆糕食到好香椰汁味, 芝麻糕也食到好香芝麻味, 唔會感覺成口粉, 都算唔錯, 不過年初一人多的關係, 只可以食得個半鐘, 有限時同加一服務費, 過時過節都無辦法, 遲d再去食過, 試下其他吧😉
2025-01-29
Type of Meal